Abu başta olmak üzere haber bekleyenleri 1.5 aylık bir gecikme ile aydınlatayım dedim. Gelirken uçak kaçırıp bir gece Chicago’da kalmam dışında kayda değer bir aksaklık olmadı. Ev işini gelmeden önce halletmek iyi bir fikirmiş, öteki türlü gereksiz stres olacaktı. Evde şu an 7 kişiyiz. Benim ve dil eğitimi için gelmiş Venezuela’lı Julio dışındakiler Amerikalı. Ev halkı genelde iyi anlaşıyor ve beraber epey vakit geçiriyor.

Geldikten 2 gün sonra günlük çalışma rutinimi oturttum ve o zamandan beri de epey yoğun çalışıyorum. Yönetim yayın yasağı koyduğundan bildiri olarak yayınlanmadan tam olarak ne yaptığımı yazamıyorum buraya :) ama eğer şu ana kadar aldığımız ilk sonuçlar doğrultusunda giderse epey güzel bir iş çıkacak ortaya.

Pittsburgh güzel ve İstanbul’a kıyasla çok çok küçük bir şehir. 350000 nüfusu var. Kaldığım ev okula yürüyerek 15 dakika uzaklıkta. İlk geldiğimde bir gün evden okula yürürken bir dizi resim çektim ama onlar ve Carnegie Mellon nasıl bir yer konusu ayrı bir girdiye kalsın.

3 Comments

  1. Yiğen says:

    Emmi,
    zamanında watermelon olarak makara kukaraya aldığımız mellon hall’u görmek çok gurur verici. Kedi ve ciğer misali naparsın :)
    Cnn Türk’te bir röportajın yayınlanmış yakın zamanda orada da çok meşhur oldun ve zirveye koşuyorsun Emmi.
    Saygılar
    Yiğen

  2. zapzap says:

    Pittsburgh Havadisleri II: Geri döndüm.

    gibi bir yazı bekliyoruz senden artık. Gerçek bir blogger, bir yazma sevdalısı, bir efsanesin.

  3. Çetin Meriçli says:

    Her şey beklenir benden. Pittsburgh Havadisleri II: Empire Strikes Back de diyebilirim, Polis Akademisi 7: Gelmiştim geri döndüm, yarı yolda fikir değiştirip tekrar geldim de diyebilirim. Tuhaf işler bunlar. Sinema…

Leave a Reply