Gün oldu devran döndü bir RoboCup daha kapıya dayandı. RoboCup 2010 için yarın akşam Singapur’a uçuyoruz.

2003′ten beri katıldığım RoboCup’lar içinde duygusal açıdan en anlamlı olanı bu seneki olacak çünkü bu sene üyesi olduğum Carnegie Mellon takımı ile bugüne dek ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilttiğim ilk göz ağrım Cerberus’a karşı oynayacağız.

2006 ve 2007′de Tekin Bey UT Austin Villa takımında iken karşılıklı oynama şansı bulamamıştık Notorious Meriçli Brothers olarak. Kısmet bu seneyeymiş.

Carnegie Mellon ve Pittsburgh hatıratımı yazma konusunda sınıfta kaldım, biliyorum ama arada boş da durmadım. Bu boş durmamanın detaylarını RoboCup dönüşüne saklıyorum. Bu sene hem CMU, hem Cerberus maçlarının sonuçlarını duyurmaya çalışacağım eğer koşuşturmadan fırsat bulabilirsem.

2 Comments

  1. Yiğen says:

    iyi yolculuklar Emmi,
    bu sene Africa’dan bir vuvuzela ile dönmeni bekliyorduk ama singapurun simgesi orkide de kabulümüzdür yeter ki gönüller bir olsun :)

    Başarılar
    Yiğen

  2. Çetin Meriçli says:

    Aslan Yigen,

    Gittim, gordum, yendim. Bu sene Darth Vader ya da Ingiliz Kemal olarak rakip saflarda forma terlettim, kendi takimima karsi oynadim, kazandik hatta (birazdan sonuclari yazacagim bloga. Oradayken web sitesi cokerdi, yazamadim o yuzden).

    Singapur’un da en cok geri donusu guzelmis onu anladim. Orkide filan yalan anlayacagin. Yemekler iyi ama :)

    –Emmi

Leave a Reply