Archive for June 15th, 2006

Cerberus 5:3 Impossibles

bu sonuçla bir üst tura çıktık, yani ilk 16′ya kaldık. Bu grupta 2. olabilirsek çeyrek finale çıkacağız.

not: her zamanki gibi maçtaki tüm golleri biz attık :)

Dün ilk maçımızı ARAIBO’ya karşı oynadık. ciddi kod problemlerimiz vardı (mesela köpekler ölüyordu), maç 0-0 bitti.

Bu sabah yerel saat ile 9:30′da (Türkiye’ye gore 10:30) son iki yılın ve bu yılki iki yerel turnuvanın (Dutch Open ve US Open) şampiyonu Alman takımı MS Hellhounds ile oynadık. Fırtına gibi bir ilk yarı oldu, iki yedik bir attık. Attığımız gol adamların bu turnuvada yedikleri ilk goldü (zaten yerel turnuvalarda toplam 3 gol yediler, onları da finallerde) ve adamlar mola istediler. mola sonrasında da bir gelişme olmadı, devre 2-1 bitti.

İkinci yarı daha şanssızdık. Topu yakalamada sorunlar yaşadıgımız için genelde top bizim sahada kaldı ve statik kalecimiz 2-3 güzel kurtarış yaptıysa da adamların canavar forvetlerini durduramadık. Maç 6-1 bitti.

Fakat, gruptaki diğer takım ARAIBO bu adamlara 7-0 yenildiği için grup ikincisi olduk ve başka bir grubun üçüncüsü olan İranli Impossibles takımı ile eşleştik.

Bugün yerel saat ile 13:30′da, (Türkiye saati ile 14:30) onlarla oynayacağız. Kazanırsak bir üst tura çıkacağız. Kaybedersek futbol defterini kapayıp challengelara hazırlanmaya başlayacağız.

Maçların bir bölümü ZDF den yayınlanıyor.